Wezenberg: Acties en aanbiedingen

Tarwegras sap: Uw dagelijkse portie vitamine in 1 cupje!

Tarwegras is het meest voedingrijke gewas ter wereld! 1 cupje vers geperst tarwegras staat gelijk aan 1,5 kilo groenten & fruit. Tarwegras zuivert & geeft energie. Tarwegras is een SUPERFOOD.

Tarwegras is de kiem van een tarweplant. Alle energie die nodig is om deze grote plant te laten groeien, zit in deze kiem en deze persen wij uit met een speciale pers. Tarwegras is het meest voedingsrijke gewas ter wereld. Het bevat de meeste vitamine, mineralen, anti-oxidanten, levende enzymen en essentiële aminozuren die een mens nodig heeft. Daarnaast heeft tarwegras de ‘gras-factor’, dit is een bestandsdeel dat we niet kunnen benoemen of kennen, maar dat voor mens en dier van zeer groot belang is om gezond te leven. Tarwegras is puur natuurlijk geteeld op grond, zonder kunstmest of bestrijdingsmiddelen en is gluten vrij.

Het beste uit de natuur
Tarwegras zorgt voor verjonging van uw cellen. De stoffen in tarwegras zijn zo puur, dat uw lichaam ze direct tot zich neemt en ze gebruikt waar u ze nodig hebt. Daarom kan tarwegras veel kwalen/ziekten genezen of voorkomen en krijgt u een verbeterde weerstand. Kijk ook eens op het Internet of raadpleeg een arts.

De eerste effecten
Als u 5 dagen achter elkaar een cup tarwegras neemt, kunt u de effecten al voelen. U krijgt meer energie, zit beter in uw vel. Het tarwegras geeft u een vitaal gevoel en u voelt dat uw lichaam ‘schoner’ wordt. U merkt dat uw stoelgang verbetert en dat afvalstoffen uw lichaam verlaten.

Voordelen van tarwegras
Tarwegras is rijk aan vitamine A, B1, B2, B3, B6, C, E & K. Daarnaast bevat het alle benodigde mineralen, anti-oxidanten, enzymen en essentiële aminozuren die een mens nodig heeft. Als u tarwegras ’s ochtends op een nuchtere maag drinkt (10 minuten voor het ontbijten), dan reinigt u uw lichaam (bloed, lever & darmen). Deze dagelijkse ‘detox’, zorgt er voor dat alles in uw lichaam beter gaat functioneren en dat u zich jong en vitaal voelt.

Voedingswaardetabel
Hieronder worden de voedingsstoffen van tarwegras vergeleken met ander voedingsmiddelen. Dit onderzoek komt uit het boek 'Wheatgrass - nature's finest medicine' en is uitgevoerd door het USDA (keuringsdienst van waren in Amerika).

Tarwegras voedingswaarden

Gebruik tarwegras elke dag

De voordelen van tarwegras zijn zeer divers. De meest vooraanstaande reden om tarwegras te nemen is dat u er gezond door blijft. Het pakt kwalen en ziekten aan die willen ontstaan in uw lichaam en voorkomt dat u ziek wordt. Het werkt daarom net even anders als een medicijn, want deze neemt u pas wanneer u ziek bent. Één cupje tarwegras per dag is daarom van vitaal belang als u een lang en gezond leven wilt leiden. Lees verder in de folder...